Hvordan eie seilbåt i Kroatia

Nyt gleden ved å eie og seile en luksuriøs sailyacht med mannskap, uten tilhørende bekymringer og kostnader

Standard modell

Det er mange selskaper som tilbyr «eie for leie» avtaler hvor de inngår en kontrakt hvor man kan få en fast eller variabel inntekt ved å leie ut sin båt gjennom charter selskapene. Dette tilbyr også Ocean Sailing House, og vår båt Arctic Queen er på slike avtale med Ocean Sailing House i Kroatia. Hvis dette er av interesse kan vi formidle kontakt

Den luksuriøse modellen….

De fleste av oss har travle hverdager og begrenset med tid til rådighet til å ta ferie og seile i varme strøk. Har man hus og hytte som krever sitt med vedlikehold etc. så blir det i praksis ikke så mange uker man har anledning til å bruke en båt. De ukene vi bruker båten ønsker vi gjerne at den er stor nok til å dekke familiens og venners behov, og det er en kjensgjerning at kravene til komfort og funksjonalitet øker med årene.

Med dette som utgangspunkt har vi i Arctic Sailing tatt fram en attraktiv eie-modell for dere som har et realistisk forhold til hvor meget tid dere bruker båten selv og som samtidig har høye krav til komfort og luksus de ukene dere seiler.

Arctic Sailing tar ansvaret for alt det administrative og operative. Vi bruker Ocean Sailing House som samarbeidspartner innen utleie, drift og vedlikehold av båtene og ansettelses forholdet til mannskapet.

Nyt gleden ved å eie og seile en luksuriøs sailyacht med mannskap, uten tilhørende bekymringer og kostnader

Arctic Sailing har utarbeidet modeller for flere båt typer og størrelser, så ta kontakt for mer informasjon!